H2O Teknik

Webbplattform för kundhantering

Områden

Webbutveckling ∙ Webbdesign

Från Excel till webbplattform

Bakgrund

H2O Teknik är ett av sveriges ledande företag inom inspektion, kontroll och rengöring av dricksvattensreservoarer. De hanterar ett stort antal kunder på hundratals platser runt om i landet, och har höga krav på säkerhet och kvalitet.

Webbplattformen

Tidigare har H2O Teknik jobbat med bland annat Excel- och Worddokument för att hantera kunder och projekt. Med ett ökande antal kunder och projekt såg H2O Teknik ett behov att ta fram en ny lösning för att på ett mer effektivt sätt hantera sina projekt. Bucket Media tog sig an utmaningen.

På fältet eller kontoret, en lösning

Efter att ha skapat oss en tydlig bild av behoven hos H2O Teknik så började vi skapa en webbplattform från grunden. Målet var att skapa en plattform som dels kunde uppfylla alla behov, men även effektivisera arbetsflödet för att bespara värdefull tid hos kunden. Självklart med en snygg layout i grunden.


För att kunna använda applikationen på ett lätt och smidigt sätt var det ett måste att den måste funka både i webb och på telefon.. Målet med plattformen är att göra arbetssättet enklare och att flödet genom processen går snabbare. Mer kompakt med bättre struktur helt enkelt.

Liknande case