Svensk gymnastik

PEAK i gymnastik

Områden

Webbutveckling ∙ Webbdesign ∙ Filmproduktion ∙ Animation ∙ SEO

En digital utbildningsplattform

För att så många som möjligt ska kunna ta del av denna utbildning så har vi tillsammans med Gymnastikförbundet kommit fram till en pedagogisk lösning. Websidan måste vara enkel att förstå sig på och det måste gå snabbt att ta sig till det avsnittet man letar efter.

Oavsett om man precis satt sig ner för att äta frukost, är på bussen på väg till skolan, eller fått lite tid över innan träningen, så finns det något för dig. Avsnitten är anpassade så att du enkelt ska kunna ta en paus mitt i och utan problem kunna hitta tillbaka.

Lärande kräver många metoder

Vi har filmat. Vi har fotat. Vi har animerat. Vi har poddat. Vi har utvecklat en webbplattform. Allt för att de aktiva ska kunna ta till sig på bästa möjliga sätt. Genom att skapa variation i form av bland annat text, film, podd och quiz så kan vi garantera att användarna kommer få en bra inlärningsprocess.

Tillsammans med Gymnastikförbundet såg vi till att allt detta flätades samman och kan uppfattas som en enda helhetslösning med samma känsla rakt igenom. Deras visuella identitet är inkorporerad vilket gör att du kommer känna igen dig på plattformens alla hörn och kanter.

För att få alla perspektiv på elitidrott inom gymnastiken så har vi rest runt om i Sverige. Elitaktiva från hela landet fick i våra intervjufilmer dela med sig av sina tankar och insikter från sina elitkarriärer.

För att så många som möjligt ska känna sig hemma i materialet så har även många olika discipliner av gymnastiken inkluderats i materialet. Utöver de elitaktiva har även experter inom kost och fysiologi fått delta i det filmade materialet.

Liknande case